Verzending 

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 17:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen. Soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 7,95 voor bestellingen onder de €100,- (The Netherlands)
Gratis voor bestellingen vanaf € 100,- (The Netherlands)

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL of DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Gemiddeld ligt de levertijd tussen de 3 en 5 werkdagen. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Raadpleeg de gestuurde Track-and-Trace code voor het exacte aflevermoment en eventuele aanpassingen in aflevertijden.

ISABELOUISA Avondjurken

Bestellingen vanaf €100 worden gratis verzonden binnen Nederland en de Europese Unie. Onder de €100 worden €7,95 aan verzendkosten gerekend in Nederland en landen in de Europese Unie. 

Binnen Nederland worden bestellingen verzonden met de standaardservice van PostNL. Voor de rest van de Europese Unie worden bestellingen meegegeven met PostNL, en zij geven het over aan het lokale postorder bedrijf van dat land.

Lidstaten van de Europese Unie zijn: België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakijke, Spanje, Tsjechië, Zweden.

ISABELOUISA verzendt ook naar landen buiten de Europese Unie. Bestellingen buiten de Europese Unie worden verzonden met de standaardservice van PostNL. Je kunt hieronder een overzicht van de verzendkosten vinden.

Australië € 30
Bahrain € 30
Brunei € 30
Canada € 23
Chili € 39
China € 30
Egypte € 30
Japan € 30
Jordanië € 30
Kuweit € 30
Maleisië € 30
Monaco € 15
Nieuw Zeeland € 30
Noorwegen € 25
Oman € 30
Filippijnen € 30
Puerto Rico € 23
Qatar € 30
Saudi Arabië € 30
Singapore € 30
Zuid Korea € 30
Zwitserland € 30
Thailand € 30
Verenigde Arabische Emiraten € 30
Verenigde Staten € 30
Venezuela € 30

ISABELOUISA verzendt wereldwijd. Als het land waarin je woont niet in de lijst staat, stuur dan een e-mail

ISABELOUISA verzendverpakking

Belasting en heffingen 

Bij internationale verzendingen kunnen er kosten zoals invoerrechten, belastingen en douanekosten van toepassing zijn. Deze kosten worden in rekening gebracht zodra het pakket aankomt in het land van bestemming. Het is de verantwoordelijkheid van de ontvanger om deze kosten te dragen. 

 

Retourneren

 

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Zie hiervoor het retourformulier in de verzendzak.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@isabelouisa.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. We zullen kijken of het product in een andere maat op voorraad is. U kunt hiervoor contact opnemen met info@isabelouisa.com. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.