Meest Gestelde Vragen

We bieden gratis verzending voor bestellingen boven 100 euro. Voor standaardverzending binnen Nederland bedragen de kosten €7,95, en de levertijd is gemiddeld 3-5 dagen.

Ja, we bieden internationale verzending aan naar geselecteerde landen. De verzendkosten en levertijden variëren afhankelijk van het land van bestemming. U kunt de exacte kosten en levertijden zien bij het afrekenen.

We bieden een retourbeleid van 30 dagen na ontvangst van uw bestelling. De jurk moet ongedragen, onbeschadigd en in de originele verpakking inclusief kledingtag worden geretourneerd. Meer informatie over ons retourbeleid vindt u op onze website. 

Raadpleeg onze maattabel op de productpagina om de juiste maat te selecteren. Als u twijfelt, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor advies.

We streven ernaar om onze producten nauwkeurig weer te geven, maar kleine kleurafwijkingen kunnen optreden als gevolg van verschillen in monitorinstellingen. We verzekeren echter dat de jurken van dezelfde kwaliteit zijn als op de foto’s.

Momenteel bieden we geen maatwerk of aanpassingen aan onze jurken aan. We hebben echter een breed scala aan maten (S-M-L) beschikbaar om aan verschillende lichaamstypen te voldoen.

Onze avondjurken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals chiffon, zijde, kant en satijn. Gedetailleerde informatie over de materialen van elke jurk vindt u op de productpagina.

Nee, we zijn een online winkel en hebben geen fysieke locaties. We streven ernaar om uitgebreide maatinformatie en foto’s te bieden om u te helpen de juiste keuze te maken bij het bestellen van een jurk.

Helaas bieden we geen reserveringen aan voor specifieke datums. We raden aan om uw bestelling ruim van tevoren te plaatsen om ervoor te zorgen dat u uw jurk op tijd ontvangt.

Stel je vraag